fcb.portal.reset.password

Gran triomf del voleibol femení blaugrana / FOTO: Germán Parga-FCB

Partit sense història el que es va disputar dissabte passat a l’Hospitalet Nord, si ens cenyim al joc que es va veure a la pista. La distància que indicava la classificació abans de començar la jornada es va veure reflectida a la pista.

Joc encertat

Les de Marta Gens, partint d’un bon servei que dificultava la recepció i construcció visitant i copejant amb atacs que no duien implícits errors com havia passat en jornades anteriors, es van anar enduent els sets sense gaire dificultat.

Així doncs, un pas més en l’evolució de l’equip i en el seu creixement, ara en fase de preparació de la pròxima Copa de la Reina, però sense oblidar l’important desplaçament de la setmana que ve a Las Palmas de Gran Canaria.

Anar més enllà

Però el partit duia a dins algunes històries que sí que són importants. Una d’aquestes, el fet que les locals van poder donar descans a jugadores titulars i mantenir el bon nivell de joc.

Una altra història paral·lela és el debut a Superlliga de la juvenil Aina Valls, mostra del treball que el Club està fent amb la base, una jugadora que juntament amb Marina Reñé, del segon equip, i altres, està ajudant, i molt, l’equip de SFV.

I finalment, el retorn a un sis inicial, de Láila dos Reis, que comença a veure la llum al final del túnel, després de més d’un any de la seva lesió, en la fase final de recuperació i retrobant-se amb el seu joc.

La fitxa del partit

CVB-Barça   3

CV Aguere    0

CVB-Barça : Mireia Carmona, Lara Raspall, Camila Maldonado, Laíla dos Reis, Sandra Walsh i Anna Espadalé (sis inicial), Laura Carmona (lliure), Aina Valls, Irene Cabrera, Marina Reñé, Sofia Muller i Sara Sarmiento van completar l’equip.

CV Aguere : Paola Borja, Maria Díaz, Carla Souto, Atani Cabrerea, Mihalea Chavdarova Ana Patricia Hoefsmit (sis inicial), Adriana Vargas (lliure), Beatriz Fagundo, Paula Rodríguez i Sara González van completar l’equip.

Parcials: 25-9/25-11/25-12

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();