fcb.portal.reset.password

El CVB-Barça va caure a La Rioja / FOTO:CVB-Barça

Les blaugranes no van poder donar rèplica al líder de la classificació i màxim aspirant a tot d’aquesta temporada. Des de l’inici ja es va poder copsar que no era el partit del CVB-Barça.

Sense trobar el camí

Ja a les primeres jugades del partit es va veure que les blaugranes no desplegaven el joc que més les caracteritzava. Així, malgrat un joc desigual i un marcador igualat quan s’acostaven al final del set, les diferències van ser clares i les de La Rioja se l’enduien per un més que just 25-16.

Diferent sortida al segon set, en què, amb una mica més d’intensitat, i no en va caldre gaire, les de Marta Gens van posar emoció a la pista fins a l’empat a 20. A partir d’aquell moment, el CVB-Barça no van seguir amb el ritme de joc que havien desplegat i van facilitar que el segon set es quedés a La Rioja.

El líder demostra

El 25 a 13 final de tercer set demostra com va anar el partit. Les blaugranes sense opció i les de La Rioja demostrant el perquè de la seva classificació. Malgrat la derrota, les blaugranes continuen en el tercer lloc de la classificació.

La fitxa del partit

Haro Rioja Voley            3

CVB-Barça                      0

Haro Rioja Voley: Sílvia Araco, Noelia Sánchez, Rosalia Alonso-Manero, Maria José  Garrido, Helia González i Anica Woods (sis inicial), Esther López (lliure), Meritxell Alsedà, Maite Sánchez-Solé, Alejandra Traspaderne i Jessica Rivero.

CVB-Barça: Mireia Carmona, Maria Segura, Camila Maldonado, Nerea Sánchez, Lara Raspall i Sara Sarmiento (sis inicial), Laura Carmona (lliure), Irene Cabrera, Sandra Walsh, Anna Espadalé i Sofia Muller.

Parcials: 25-16, 25-20 i 25-13

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();