fcb.portal.reset.password

Les blaugranes, en plena forma. Foto: CVB Barça

Partit sense història on visitava la pista de les blaugranes l’equip de la Concentración Permanente de Soria, format per les joves jugadores en formació. Un equip jove i descarat que ja en el partit d’anada va posar forces dificultats a les catalanes.

Per això les de Marta Gens i Quim Ribas van sortir a la pista disposades a marcar el territori des del principi, fonamentades en un bon servei i fent molt de mal a la recepció visitant, impedien qualsevol desenvolupament en les rivals.

Partit plàcid

El primer set ja començava amb Maria Segura i Lara Raspall fent mal des del servei i quan hi havia opcions de construir Mireia Carmona s’encarregava de deixar les seves atacants en posicions d’avantatge perquè poguessin puntuar de forma continuada. Amb aquest panorama les joves jugadores de l’equip dirigit avui per Begoña Saenz no trobaven resposta possible i el set s’acabava de forma fàcil 25-13.

Més del mateix en 2on set on el servei seguia fent mal a l’equip visitant i això permetia que la distància al marcador s’anés eixamplant. Amb el set força decantat es donava entrada a jugadores de banqueta. Les coses s’alentien i un temps mort de Marta Gens tornava l’exigència a les seves jugadores recordant-los que no cal deixar de prémer mai l’accelerador. L’equip tornava al nivell que duia fins el moment i tancava el set 25-17.

Sense més al tercer set

I sense cap mena d’història el 3er set. més del mateix i opcions per la banqueta que ara si mantenia el nivell i tancava el set i el partit amb un demolidor 25-12.

La fitxa del partit

CVB-Barça     3

CAEP Soria    0

CVB-Barça: Mireia Carmona, Maria Segura, Sara Sarmiento, Tori Grafeman, Lara Raspall i Anna Espadalé (sis inicial), Laura Carmona (lliure), Laia Garcia, Laila dos Reis, Marina Reñé i Cristina Borja.

CAEP Soria : Alejandra Álvarez, Antia Rodríguez, Alicia De Blas, Sara Díaz, Cristina Llorens i Elena San Martin (sis inicial), Ana Vallejo (lliure), Maria Teresa Sáncehz-Solé, Elena Alberca, Clara Martínez i Daymaris Garcia Calvo.

Parcials: 25-13/25-17/25-12

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();