fcb.portal.reset.password

Als blaugranes els van pesar els nervis del debut (Foto: FCB)

Molts canvis per començar un nou projecte. El primer equip de voleibol masculí inaugurava la temporada a la Lliga FEV (la tercera categoria després de la Superlliga i la Superlliga-2) amb un equip molt jove. La falta d'experiència, però, s'ha sabut compensar amb molta il·lusió, tot i que també aquestes ànsies s'han de saber conduir per ser màximament competitius.

El viatge en autocar i el neguit pel debut van passar factura. El Barça va arrencar molt descentrat, amb molts errors al servei, cosa que va aprofitar l'equip local per obrir una diferència que va ser clau per situar un 25-16 en el primer set.

En el segon, els de Sergi Bosch van reaccionar bé, tot i el potencial i alçada dels madrilenys. Més igualtat i més bon joc, però la fortuna va caure de la banda madrilenya (25-21). En el tercer set, les ganes per redreçar la situació tampoc van ser bones companyes de viatge, finalment, un 25-16 va donar el triomf al VP Madrid.

El Barça continua treballant. La pròxima setmana hi ha l'estrena a casa. Al Parc Esportiu del Baix Llobregat els blaugranes reben l'Universidad de Valladolid, equip que va guanyar per 3-2 l'Universidad de Granada en aquesta primera jornada.

LA FITXA DEL PARTIT

VP MADRID, 3
FC BARCELONA 0

Parcials: 25-16 / 25-21 / 25-16

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();