fcb.portal.reset.password

CVB Barça / FOTO: ARXIU FCB

Aquest cap de setmana el CVB Barça va adherir-se el 'Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones', llegint-se el manifest d'adhesió, abans de l'inici del partit.

Va ser un partit vibrant el viscut aquest dissabte a les instal · lacions de l'INEFC de Barcelona. Un partit marcat per les baixes importants de l'equip local, que va haver de recórrer a les juvenils Laura Tetuan i Blanca Seguí, i a la jugadora Meche Arends de l'equip de 1r nacional, per completar una plantilla plena de lesions i malalties. Va ser un partit amb molts alts i baixos, així ho demostren els dos primers sets, el primer amb clar domini local i l'altre dominat per les visitants.

En el tercer set les blaugranes van trigar a trobar el seu joc, i les jugadores del Grup Covadonga no van trigar a aprofitar-se de la situació, comandades per una brillant Cristina Villabrille, amb 27 punts en la trobada. Amb força més que amb bon joc, les jugadores locals van aconseguir empatar el partit i així aconseguir que el mateix es definís en un emocionant tie break. Un tie break que es va mantenir punt a punt, i on només al final les visitants van aconseguir desenganxar en el marcador i així emportar-se el set per 12-15 i guanyar el partit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();