fcb.portal.reset.password

els juvenils al campionat d'Espanya.FOTO:FCB

Els blaugranes, tot i ser el vencedors a Catalunya, sabien que al Campionat d’Espanya és una cita complicada on l’any anterior amb la majoria del jugadors de darrer any van obtenir la 10a posició.

Superen la primera fase

En aquesta edició els tres jugadors de darrer any Éric Hernández, Patric Lesniowski i Òscar Gabàs van encapçalar el grup i van aprofitar l’experiència que els ha donat estar tota una temporada amb el primer equip, i així van passar el tall del primer grup vencent dos dels tres enfrontaments, amb el VPMadrid i el CVArtà.

Els blaugranes van caure davant el primer classificat de la comunitat valenciana, el CV Conqueridor.Amb aquest primer tall van passar al grup d’equips que lluitaven entre els dotze primers classificats.

Bona feina a la segona fase

Amb la mateixa empenta que a la primera fase van plantar cara, però van perdre davant de l’equip d’Illa Grau, reforçat amb jugadors de la Divisió d’Honor B.

El partit amb el  Conqueridor va ser clau, equip que els va endossar un 3 a 1 en la fase inicial. Els catalans van pagar amb la mateixa moneda als valencians i els van guanyar 3 a 1, i així van quedar classificats en l’exclusiu grup dels 10 primers del campionat.

En el darrer partit els blaugranes van trobar-se un equip que en les travesses inicials sonava com a finalista, el més que reforçat Caravaca de Cruz. Aquest darrer partit no es va poder guanyar, tot i la gran tasca defensiva d’Orgaz, els punyents atacs de Patric i Gabàs, ni amb la creativitat d’Anguera i Unai en el timó de l’atac blaugrana.

Amb el bon joc desplegat en aquesta competició, en què el FC Barcelona acaba en les privilegiades 10 primeres places del campionat estatal, una posició extraordinària en què els blaugranes són els únics representants catalans que han assolit aquest objectiu per segon any consecutiu.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();