fcb.portal.reset.password

'Tomy' assumeix el càrrec d'entrenador del primer equip fins a final de temporada | MARCA

El FC Barcelona ha decidit que Pablo Tomás García, alies “Tomy”, sigui el nou entrenador del FC Barcelona de Rugbi fins a final de temporada en substitució d'Stacy Duvenage. Tomy, era fins ara l’entrenador del Barça B, un càrrec que mantenia des de fa diverses temporades, de fet l’any passat va portar al filial blaugrana a proclamar-se campió de la Divisió d’Honor Catalana. A més a més, el club ha volgut apostar per ell pensant en mantenir un projecte continuista, com a mínim, fins al final d’aquesta campanya.

A part d’entrenar al Barça B, 'Tomy', ha estat entrenador de la UE Santboiana, amb la qual va sumar dues lligues i dues Copes Ibèriques, i també ha estat entrenador de la selecció espanyola en totes les seves categories, aconseguint diversos títols entre els quals destaquen, un subcampionat d’Europa al VI Nacions B i un campionat europeu amb la selecció femenina.

El club també vol fer notori el seu agraïment a Stacy Duvenage, que continuarà vinculat a la secció en un projecte de formació en col·laboració amb tècnics irlandesos.

Pablo Tomás García serà presentat divendres a la Teixonera, en roda de premsa, a les 19:00h i estarà acompanyat pel director esportiu, Paco Peña.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();