fcb.portal.reset.password

Els participants blaugranes / FCB

Aquest cap de setmana passat es va celebrar a Puigcerdà una jornada de competició de la Lliga Catalana en què només participaven el club local, el FC Barcelona, el Club Esports de Geu Val d’Aran i l’Andorra Club Gel. Un dels primers podis el va obtenir Noa Barcons en quedar segona a la categoria autonòmica debutant. Les seves companyes alevins, Meritxell Mollà i Annika Huestis, van quedar en sisena i setena posició.

En segona categoria, Marta Guinovart va pujar al graó més alt del podi seguida d’Ingrid Amarante, que va quedar en segona posició. Álex Abad i Marc Tort, en categoria masculina, van acabar també amb l’or i la medalla d’argent. A la categoria Debs A, Ingrid Amadoz va guanyar; Alexandra Martínez va ser cinquena; Berta Guinovart, setena, i Júlia Rodríguez i Alba Ribera van acabar en vuitena i desena posició.

En categoria Debs Nacional, Ana Royo va endur-se l’or i Erika Riera, el bronze. Martina Puiggalí, Martina Ruda i Fanny Maria van quedar en quarta, cinquena i sisena plaça. En la categoria Novice Advanced, Marta Joly i Adriadna Sibera van pujar al graó més alt del podi amb la primera i la segona plaça, i Arnau Joly, en la mateixa categoria, també va guanyar. En Novice Advanced, Daniela Blanco també va penjar-se l’or al coll, seguida d’Ingrid Riera, Mónica Carratalà i Maria Rodríguez, que van finalitzar en tercera, quarta i cinquena plaça.

Finalment, en Junior Isu, Júlia Ribas va quedar segona, i Irene Manau es va haver de retirar per lesió després d’haver quedat en tercer lloc. Un cop obtinguts aquests resultats els blaugranes ja pensen en el Campionat d’Espanya.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();