El Barça tanca la primera volta amb una important victòria contra l’Atlètic Terrassa

El Barça tanca la primera volta amb una important victòria contra l’Atlètic Terrassa

El conjunt blaugrana supera els egarencs i se situa en una meritòria sisena posició abans de l’aturada hivernal

El Barça d’hoquei herba va aconseguir, el passat diumenge, una meritòria victòria contra l’Atlètic Terrassa (3-1). Al camp Pau Negre de Montjuïc, els blaugranes van mostrar-se superiors i van aconseguir la tercera victòria del curs, fet que els permet tancar la primera volta en sisena posició. El pròxim partit serà el 4 de març davant el Junior.

Durant l’aturada d’hivern, una part de l’equip seguirà entrenant a hoquei herba sota les ordres del tècnic Uri Torras, mentre que un grup prepararà la participació a la fase final d’hoquei sala de Màlaga sota la direcció de Fede González.

D’altra banda, Miquel Delàs ha estat convocat per disputar la World League que se celebrarà a la Índia amb la selecció estatal, arribant així a les 200 internacionalitats.

Punt positiu del Barça femení

L’equip femení d’hoquei herba també va puntuar el passat diumenge, empatant a domicili contra la Reial Societat (1-1). Aquest empat, el quart de la temporada, també deixa al Barça en sisena posició després de vuit jornades. El pròxim compromís serà el 3 de desembre, amb la visita a l’Universidad Sevilla. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut