fcb.portal.reset.password

Un moment del partit de l'Infantil d'hoquei sala. FOTO: FCB

El Barça infantil d’hoquei sala va vèncer aquest cap de setmana per 5-1 a la pista del Junior FC i es consolida en la tercera posició de la Lliga, posició que dóna accés als Campionats d’Espanya. Aquesta modalitat és una nova aposta del FC Barcelona i és excel·lent per a la formació i compta amb equips de 6 jugadors, fet que eleva la participació en el temps de joc dels seus integrants, superant la d’herba.

A l’hoquei sala els gestos tècnics són part important del joc i acostumen a ser molt depurats i contribueixen molt més al desenvolupament de les habilitats dels esportistes. Des de la secció d’hoquei herba es vol apostar fermament per l’hoquei sala per les seves possibilitats i es complementa amb el fet de poder entrenar a les instal·lacions cobertes de l’INEFC, també a Montjuïc, on hi juga l’hoquei herba.

Jordi Lobo, guardonat

La Federació Espanyola d'hoquei herba ha anunciat que concedirà una menció d'honor a Jordi Lobo, jugador i entrenador de la secció d'hoquei. Lobo realitza una gran tasca en la promoció de l'hoquei i la Federació ha decidit atorgar-li aquesta distinció.

Tornar a dalt