L'hoquei herba femení aconsegueix la permanència

L'hoquei herba femení aconsegueix la permanència

Era un dels grans objectius de la secció, que veu com el primer equip masculí obté l'ascens a Divisió d'Honor A i el femení es manté a la categoria de plata

El primer equip d’hoquei herba va assolir la permanència a la Primera Divisió femenina després de vèncer per 0-1 en un duel directe contra el San Pablo Valdeluz Complutense de Madrid. Les blaugranes van saber patir durant el matx i es van assegurar la continuïtat en la segona categoria de l’hoquei herba. Aquesta fita, un dels grans objectius de la temporada, permetrà seguir amb el treball i el desenvolupament de l’hoquei herba femení blaugrana.

Pel que fa al primer equip masculí, després d’assegurar-se l’ascens, va acabar la temporada amb una victòria contra el CD Terrassa per 3-2. El matx, que no tenia efectes de cara a la classificació, va començar amb els dos equips fent el passadís d’honor a l’equip infantil blaugrana, campió d’Espanya en hoquei sala.

EHL i partit d’Hockey +

Finalment, aquest cap de setmana, a les instal·lacions Pau Negre s’ha celebrat la Final Four de l’Euro Hockey League (EHL), que ha tingut l’equip holandès de l’SV Kampong com a vencedor final.

Cal destacar que, el dissabte 14, hi va haver un partit d’exhibició de Hockey+ entre la selecció de Barcelona i la selecció del Vallès. El FC Barcelona va aportar un total de sis jugadors a aquest partit: Eric Corzo, Carlos Galindo, Fernando i Pablo Rodríguez, Luís Loza i Ainara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut