fcb.portal.reset.password

El vicedepresident Cardoner, amb l'equip femení. FOTO: G. PARGA - FCB

Foto de família amb els assistents a la Sala París. FOTO: G.PARGA-FCB

Aquest dijous, a la Sala París, s’ha dut a terme un acte de reconeixement per part del Club a la secció amateur de l’hoquei herba blaugrana, que aquesta temporada ha assolit grans resultats. I és que el primer equip femení ha guanyat la Lliga i ha aconseguit l’ascens a la Primera Divisió femenina, mentre que l’equip masculí ha completat una gran temporada a la Divisió d’Honor B, tot i que no ha aconseguit l’ascens.

Jordi Cardoner, vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, ha encapçalat l’acte i ha comentat: “Aquest és un acte únic. L’hoquei herba és un esport arrelat al territori. Enhorabona a l’equip femení, que recupera una categoria anhelada”. A més, Cardoner ha explicat: “Des de la Junta Directiva agraïm tot l’esforç que es fa des de les seccions amateurs. Hem de fer un esforç entre tots perquè se’ns conegui, tant a la secció amateur d’hoquei herba com a tota la resta. Treballarem perquè tingueu més recursos. Tant de bo celebrem més èxits més endavant”.

També han assistit a l’acte Jordi Delás, delegat de la secció d’hoquei herba, així com Nathalie Roussel, capitana del primer equip femení, i Adrià Rafi, capità de l’equip masculí. Un cop acabats els parlaments, Jordi Cardoner ha entregat als capitans dels equips diversos obsequis per premiar l’esforç i la dedicació de la secció amateur blaugrana. L’acte ha finalitzat amb una fotografia de grup.

Tornar a dalt