La lliga comença on va acabar

La lliga comença on va acabar

El Barça jugarà demà al camp del CH Jaca en el primer partit de la temporada amb 4 cares noves dins l’equip i Marcus Fajardo com a nou tècnic

A l’espera de l’arribada del fred, la temporada d’hockey gel arranca aquest cap de setmana. De fet, ho va fer la setmana passada però el Barça ho farà aquest dissabte, a les 21,30h, a Jaca, després de no tenir partit en la primera jornada. Aquesta ciutat aragonesa a 820 metres d’altitud i poc més de 400 quilòmetres quadrats, serà el punt de partida a la temporada blaugrana sobre el gel. Un Barça renovat, tant el primer equip així com la direcció tècnica, buscarà un any més ser un dels clubs de referència d’aquest esport d’hivern.

Marcus Fajardo agafa el relleu de Danilo Didkovsky

La primera novetat en l'equip serà a la banqueta de l'estadi de Jaca. En la zona tècnica de la grandiosa cúpula aragonesa no hi seurà el fins ara tècnic del primer equip, Danilo Didkovsky, sinó que ho farà Marcus Fajardo que havia estat jugador la temporada passada. Amb un currículum que l’avala de sobres per dirigir la plantilla (va disputar dues temporades a la NCAA III amb l’UMass-Boston, entre d’altres), Fajardo assegura que “tenim equip per estar lluitant pel títol”. En relació al seu nou rol dins l’equip, el nou tècnic blaugrana ha afirmat que “no em preocupa, sé que jugaré un altre paper dins l’equip, fora de la pista tots seguirem sent amics però des del primer dia vaig deixar clar que dins del gel jo sóc qui mana i qui marcarà el camí que ens ha de portar a lluitar pels títols”.

D’altra banda, Didkovsky també tindrà un nou paper dins de l’hockey gel blaugrana, ja que el de Kiev passa a agafar la direcció esportiva d’aquesta part del club i en especial es centrarà en les etapes de formació del Barça d’hockey gel.

Talent jove per afrontar el doblet

D’altra banda, el Barça també ha incorporat fins a 4 cares noves a la plantilla d’aquesta temporada. Tres espanyols i un ucraïnès. El porter, David Ros que arriba després d’una temporada al Puigcerdà i d’una trajectòria més llarga en el món de l’hoquei en línia. Alejandro Carbonell i Adrián Ubieto arriben procedents de la Divisió 1 de França, una lliga professional, i que han decidit tornar a Barcelona “convençuts amb el projecte esportiu que ens han plantejat”. Per últim, Iegor Gerasymenko aterra ara a Barcelona, una ciutat que l’ha “enamorat”, amb una experiència que va començar als 8 anys, i que després de jugar a la lliga del seu país i en una de les millors universitats dels Estats Units, attera al Barça, en les seves paraules, “per complir un somni com és entrar a una organització tan gran com és el Barça”.

Mal record de l’última visita

L’última visita del Barça a la pista del CH Jaca no va deixar un bon sabor de boca per als blaugranes. De fet, va ser l’últim partit de la temporada passada, ja que la derrota per 12-3 va deixar fora als blaugranes de la final del play off. Preguntat pel partit de diumenge Fajardo ha assegurat que “aquell partit ja està oblidat, crec que encara hem de treballar més com equip però estic convençut que posarem les coses molt difícils”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut