Remuntada, victòria i primers punts per al Barça d'hoquei gel a la Lliga (4-3)

El Barça aconsegueix remuntar un partit que tenia perdut a falta de 20 minuts per acabar guanyant a la pròrroga

Primer partit a casa, primera victòria del curs. El Barça d’hoquei gel va vèncer aquest dissabte el Majadahonda a la Pista de Gel en un partit elèctric en el qual els catalans van remuntar un marcador advers d’1-3 al descans per imposar-se per 4-3 a la pròrroga. Així doncs, els blaugranes es fan forts a casa des de la primera jornada.

Inici frenètic

Quan tan sols s’havien disputat 55 segons de partit el Barça va encaixar el primer gol. Era un gol psicològic i els catalans van trigar a reaccionar. No materialitzaven les ocasions fins que, a dos minuts per acabar el primer període, Marc Ribas va aprofitar una assistència d’Oriol Rubio per situar l’1-1. Però el Majadahonda, que a la primera jornada va superar el Puigcerdà, va demostrar el perquè d’aquest triomf situant-se amb un 1-3 amb dos gols en cinc minuts. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Remuntada i victòria

Però els blaugranes, en el seu primer partit a casa, van saber reaccionar, posar-se les piles, i un gol d’Arnau Miguel –amb assistència d’Einar Meyerson- donava esperances que es confirmaven amb la diana de l’empat de Juan Gordo després d’una errada dels visitants. El 3-3 era un fet, i amb aquest marcador s’arribava a la pròrroga, que va ser propícia quan al 2:39 una recuperació de Rubio va acabar en penal. El mateix jugador blaugrana convertia el 4-3 definitiu que deixava els dos punts a Barcelona.