Yulimar Rojas: “Representar tots els culers és meravellós”

Yulimar Rojas: “Representar tots els culers és meravellós”

L’atleta blaugrana, flamant campiona del món en triple salt, assegura que “és un honor estar en aquest Club”. “Espero dur-lo sempre a dalt de tot del podi”, afegeix

Yulimar Rojas ja llueix la seva primera medalla d’or com a blaugrana. L’atleta, de només 21 anys, es troba en un dels moments més feliços de la seva vida després d’haver-se proclamat campiona del món en triple salt a Londres (7 d’agost). “Ara m’ho estic començant a creure. Passar a la història per haver guanyat aquest mundial em fa sentir orgullosa”, explica la veneçolana en una entrevista a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

Rojas va incorporar-se a la secció d’atletisme del FC Barcelona al novembre del 2016 després d’haver aconseguit la plata als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. “Representar tots els culers és meravellós”, comenta Yulimar, i assegura: “Sempre vesteixo alguna cosa del Barça perquè em dona sort. Defensar els colors blaugrana és un somni fet realitat”.

A continuació reproduïm les declaracions més destacades de Yulimar Rojas:

“Està sent una temporada molt bona. He sabut recuperar-me de les lesions i treballar per aconseguir una medalla molt merescuda. És un fet històric per al Barça i per a Veneçuela”.

“Vull dedicar el triomf a tota la gent del Barça que ha confiat en mi, en el meu talent i en el que em queda per donar. És el millor club del món i espero continuar-lo representant i portar-lo a dalt de tot del podi”.

“L’or és un somni fet realitat. És per això que hem treballat amb el meu entrenador (Iván Pedroso). Tot i que només fa dos anys que estem junts, ens hem compenetrat molt”.

“Des que vaig arribar a Londres estava molt concentrada en que el havia de fer i només tenia un objectiu: guanyar la medalla”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut