Campions de la Copa del Rei i de la Reina d’atletisme

Campions de la Copa del Rei i de la Reina d’atletisme

El FC Barcelona és el segon club en tota la història de la competició que aconsegueix el doblet, i també és la primera vegada que les noies del Club alcen aquest títol

La secció d’atletisme del FC Barcelona està d’enhorabona. Els atletes i les atletes blaugrana han aconseguit aquest dissabte una gesta sense precedents en la història del Club: el doblet a la Copa del Rei i la Copa de la Reina d’atletisme. És un doblet molt difícil d’aconseguir, i la prova és que en 35 anys d’història només hi ha un precedent: el C. A. València Terra i Mar també el va aconseguir l’any 1999.

En la competició masculina, disputada aquest dissabte a Madrid, el FC Barcelona s’ha imposat al Playas de Castelló en una final molt disputada que s’ha decidit per 90 punts a 83 a favor del conjunt blaugrana. La clau de la victòria ha estat la desqualificació del relleu 4x200 del Playas, un triomf que hauria atorgat la victòria final als castellonencs. Oscar Husillos, en 200 metres llisos; Álvaro de Arriba, en 800; Marc Alcalà, en 1.500; Dídac Salas, en salt de perxa; Jean Mari Okutu, en salt longitud, i Carlos Tobalina, en llançament de pes, s’han imposat en les seves proves.

En la competició femenina, el FC Barcelona s’ha imposat al València Esports per una diferència de 8 punts (89 a 81). És un triomf històric per a les noies del FC Barcelona. S’alcen amb la Copa de la Reina per primera vegada i, al mateix temps, desbanquen el conjunt valencià, que guanyava el títol de manera ininterrompuda des del 1999. Cal destacar especialment el bon paper de l’altleta veneçolana Yulimar Rojas en el seu debut de blaugrana. Rojas, actual subcampiona olímpica en triple salt, ha aconseguit en aquesta Copa de la Reina la millor marca mundial de l’any en triple salt amb un registre de 14,79. També han guanyat les seves proves Carmen Sánchez, en 200 metres llisos; Blanca Fernández, en 3.000 metres llisos; Caridad Jerez, en 60 metres tanques, i Carla Franch, en salt de perxa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut