Èxit de l’atletisme blaugrana a la Copa del Rei i de la Reina en pista coberta

Gran actuació blaugrana a la Copa del Rei i de la Reina ‘indoor’

La secció d’atletisme del FC Barcelona va tenir un doble èxit a la Copa del Rei i de la Reina en pista coberta celebrades a Sant Sebastià. L’equip masculí es va proclamar campió per segon any consecutiu per davant del Playas de Castelló i del Simply Scorpio, mentre que les noies ho van fer en segona posició només per darrere del València Terra i Mar, i van millorar la quarta plaça de la temporada passada.

Bons registres

A l’equip masculí, Ángel David Rodríguez va guanyar la prova dels 60 metres i Manuel Olmedo va fer el mateix als 800. El també blaugrana Carlos Tobalina va quedar segon en el llançament de pes i va aconseguir classificar-se per als propers Europeus. Lucas Búa va sorprendre els favorits i també va guanyar els 400 metres. En el còmput global de la competició, els blaugranes van aconseguir sis primeres posicions, quatre de segones i una de tercera que els van permetre aconseguir 96 punts a la classificació per equips.

Per la seva banda, les atletes de l’equip femení van guanyar tres proves, van quedar segones en dues ocasions i terceres en quatre.

Rècord de Catalunya

Mentrestant, en terres americanes, l’atleta barcelonina Claudia Garcia va saltar 1,85 en la prova d’alçada durant la celebració del 2015 Penn State National Invitational a Pennsilvània, i va establir un nou rècord de Catalunya Absolut millorant en 1 centímetre el  rècord anterior, que datava del 1987.