Ángel David Rodríguez cau a semis i Raquel González, desena en 20 km marxa

Continua la partició dels atletes blaugrana a l’Europeu d’atletisme de Zuric

Els atletes del FC Barcelona continuen disputant l’Europeu d’atletisme. El velocista blaugrana Ángel David Rodríguez va arribar a les semifinals de la prova de 100 m, i la marxadora Raquel González va disputar la final de 20 km marxa. Dídac Salas no ha pogut superar la qualificació al salt de perxa.

Sense sort

Els problemes físics que ha arrossegat en els darrers dies Ángel David Rodríguez li van passar factura a les semifinals dels 100 m.

La sort no va estar del seu costat, ja que va disputar la semifinal amb els que després van ser primer i segon de la final, el britànic Dasaolu i el francès Lemaitre. Rodríguez va finalitzar en el darrer lloc de la semifinal.

Desè lloc per a Raquel González

La marxadora del FC Barcelona va fer la prova de 20 km marxa, disputada al centre de Zuric, i va finalitzar en desena posició.

González va fer gran part de la cursa amb el grup capdavanter i no va ser fins als darrers quatre quilòmetres que es va distanciar de les posicions de medalla. La marxadora del Barça va fer un temps d’1.30.03.

Salas no passa la qualificació

Dijous al matí ha tingut lloc la qualificació per a la final de perxa amb la participació del blaugrana Dídac Salas. Salas, una de les joves promeses de l’atletisme estatal, no ha pogut superar l’alçada de 5,30, malgrat haver arribat a l’Europeu amb una millor marca de 5,60 m a l’aire lliure aquesta temporada.