fcb.portal.reset.password
Cristina Lara, rècord estatal júnior als 200 m en pista coberta. / FOTO:JJ.VICO

Cristina Lara, rècord estatal júnior als 200 m en pista coberta. / FOTO:JJ.VICO

Aquest cap de setmana ha acabat la temporada de Pista Coberta a Sant Sebastià, i no podia haver acabat millor. Cristina Lara ha batut el rècord d'Espanya en 200 metres, amb una marca de 24.14, i ha millorat així l'anterior marca de 24.24 que tenia des de feia mes de 14 anys Isabel Vert.

Grans resultats

D'altra banda Ana Peleteiro ha aconseguit dues medalles d'or, una a la seva prova habitual, el triple, i l'altra als 60 metres.

Cal destacar també l'actuació de Cora Salas en la seva primera participació en un campionat d'Espanya al triple, ja que ha obtingut una medalla de plata amb una marca de 13,09 m que representa un nou rècord de Catalunya. Pel que fa al salt de llargada, l'atleta ha assolit una altra segona posició, a només un centímetre de la campiona amb una marca de 6,10 m.

Gerard Mateu Porras, en el seu primer any de júnior, ha aconseguit una altra medalla de plata batent un nou rècord de Catalunya que ja tenia ell mateix, amb una marca de 7.92 als 60 metres tanques.

A la classificació per clubs s'ha obtingut un altre gran èxit, atès que el FC Barcelona ha estat primer amb 103 punts, molt destacat de la segona posició del Playas de Castelló, que ha obtingut 79 punts, i de l'AD Maraton de Madrid amb 56 punts.

El medaller blaugrana

Or

60 m Ana Peleteiro

200 m Cristina Lara

400 m Laura Hernández

1.500 m Ingrid Pino

Triple Ana Peleteiro

3.000 m Mohamed Zarhouni

Plata

60 m tanques Gerard Mateu Porras

Triple Jaume Roca

Llargada Cora Salas

Triple Cora Salas

Bronze

Alçada Marta Segarra

Tornar a dalt