fcb.portal.reset.password

L'equip masculí de l'atletisme blaugrana a la Copa del Rei / FOTO:FCB

El cap de setmana va deixar bones notícies en l’atletisme blaugrana. L’equip masculí va ser subcampió de la Copa del Rei en pista coberta i l’equip femení va finalitzar en tercera posició de la Copa de la Reina, que es van disputar a València.

Lluitant amb els millors

Els atletes de l’equip masculí de la secció d’atletisme van assolir el segon lloc a la Copa del Rei per darrere del favorit, el Playas de Castelló. Els blaugranes van finalitzar amb 73,5 punts i van superar el tercer classificat, l’AD Marathon, per més de 13 punts.

Els atletes blaugrana que van finalitzar en primer lloc de les seves proves van ser: Ignacio Laguna a 800 m, Sebastian Martos als 3.000 m, Javier Bermejo a l’alçada i Jean Marie Okutu al salt de llargada.

Tercer lloc de mèrit

L’equip femení blaugrana va finalitzar la participació a la Copa de la Reina amb un meritori tercer lloc, a només 3 punts de les segones classificades, el Playas de Castelló.

Les atletes blaugrana que van finalitzar en el primer lloc de les seves proves van ser: Cristina Lara als 60 m, Laura Hernández als 200 m i Maria Teresa Urbina als 3.000 m.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();