Barça Lassa – Fernerbahçe Istanbul: Superats per l’efectivitat turca (65-84)

Els blaugranes cauen de forma clara en un duel en què el conjunt visitant ha estat superior en tot moment

Derrota clara contra un bon rival a l'Eurolliga. El Barça Lassa ha caigut de forma clara contra el Fenerbahçe (65-84) en un duel en què els blaugranes no han trobat el seu ritme de joc i s’han vist superats per l’efectivitat turca. Tot i la diferència en el marcador els culers no han deixat de lluitar en cap moment. Adam Hanga, amb 16 punts i 6 rebots, ha estat el blaugrana més destacat del matx.

El duel ha començat amb un marcador igualat, però el conjunt visitant ha aprofitat les pèrdues de pilota blaugranes i un major encert per tal d’agafar una petita renta de sis punts al final del primer quart (17-23).

El Fenerbahçe ha completat un bon inici de segon període, amb un gran encert i una sòlida defensa que ha dificultat la circulació de pilota blaugrana. D’aquesta manera, el Barça Lassa ha vist com el conjunt turc guiat per Ali Muhammed obtenia una renta superior als 10 punts (21-33, min 13).

Els homes de Svestislav Pesic han augmentat la intensitat i això ha permès que el marcador s’ajustés i es frenessin els contraatacs visitants. El Barça Lassa, liderat per Hanga, ha pogut retallar la diferència per sota dels 10 punts abans del descans contra un conjunt molt físic (36-45).

Insistència blaugrana

Un parcial de 4-0 d’inici en el tercer període favorable als culers ha situat el 40-45 que tornava a ajustar el marcador. Els blaugranes han pogut mantenir aquesta diferència, però amb el pas dels minuts el conjunt visitant ha pogut anar augmentant novament la diferència en el marcador amb una gran eficàcia ofensiva. Una diferència que ha crescut fins als 17 punts al final del tercer quart (47-64).

L’esforç i constància blaugrana s’ha mantingut amb el pas dels minuts tot i el desgast físic culer. D’aquesta manera i amb un major nombre de rebots ofensius, els culers s’han situat novament a 12 punts del conjunt turc (58-70, min 36). Un parcial de 0-7 ha trencat definitivament el matx i ha donat als turcs una renta que resultaria definitiva (65-84).