València Basket - FC Barcelona Lassa: Una setmana molt exigent

València Basket - FC Barcelona Lassa: Una setmana molt exigent

Els blaugranes disputaran tres partits aquesta setmana i el primer d’ells serà a la Fonteta aquest dimarts 16 a les 20.30h

El Barça Lassa visita aquest dimarts, a les 20.30h i en directe per Esport3 i Movistar+, el València Basket en el que serà el primer duel europeu entre els dos equips a la Font de Sant Lluís. En els dos partits disputats aquesta temporada, el de la primera volta de l’Eurolliga i el de la Lliga Endesa, els de Sito Alonso van sortir victoriosos al Palau i ara es tornen a veure les cares en un duel molt important per a tots dos equips.

El rival

Es troba en un bon moment de forma després d’haver superat amb facilitat el seu partit de la Lliga Endesa contra el Tecnyconta Saragossa per 103-58. Els homes que entrena Txus Vidorreta seran caps de sèrie a la Copa del Rei –tenen el mateix balanç que el Barça a l’ACB (11-5)- i a l’Eurolliga es troben en la 14a posició amb un balanç de 5-12. Els valencians tenen en l’escorta Erick Green el seu màxim anotador a la competició europea (15,9 punts), seguit de ben a prop dels pivots Pleiss i Dubljevic amb 10.1 punts per partit. A més, no cal oblidar jugadors com San Emeterio, Abalde, Sergi Garcia, Van Rossom, Thomas o Doornekamp, entre d’altres.

El Barça

Sense Kevin Séraphin, amb un esquinç en el genoll dret, el Barça Lassa disputa el primer dels tres partits que disputarà aquesta setmana, dos d’ells a domicili (València, Bamberg, Andorra). Els blaugranes tenen un balanç de 6-11 i són conscients que dos triomfs aquesta setmana contra el conjunt valencià i l’alemany serien clau de cara a les aspiracions per entrar entre els vuit primers classificats.

Les declaracions

Sito Alonso

“Hem de recuperar-nos del partit contra  l’Unicaja. Són dos parits molt importants, contra rivals directes per escalar posicions. El València ve en bona dinàmica, juguen amb més alegria. Qualsevol partit a Valencia és complicat”.

“És una de les setmanes mes importants, poder seguir guanyant seria positiu. Hem de ser consistents a l’Eurolliga”.

Pau Ribas

“És una setmana clau per a nosaltres si voleu enganxar-nos a l’Eurolliga. El de València serà un partit molt complicat, el València està en un bon moment”.

“Es un equip que es coneix, saben jugar, jugadors de primer nivell...com tots els partits fora de casa haurem d’estar encertats per poder guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut