Unicaja Màlaga - FC Barcelona Lassa: Nou repte al Martín Carpena

Unicaja Màlaga - FC Barcelona Lassa: Nou repte al Martín Carpena

Els de Pesic disputen el primer dels tres partits que jugaran aquesta setmana amb el repte de sumar el tercer triomf seguit a Europa (dimecres, 20:45h)

El Barça Lassa visita aquest dimecres 21, a les 20:30 hores i en directe per Esport 3 i Movistar+, l’Unicaja de Màlaga en partit d’Eurolliga. Tots dos equips busquen acabar la competició europea amb un bon sabor de boca i els blaugranes són conscients de la dificultat del partit i del rival, que aquest curs els ha superat dues vegades al Palau, tant a la Lliga Endesa com a l’Eurolliga.

El rival

Compta amb jugadors de primer nivell que combinen joventut i experiència. A més, en les últimes hores, s’ha reforçat amb l’interior francès Livio Jean Charles, que ocupa el lloc del lesionat Shermadini. El seu màxim anotador a Europa és el serbi Nemanja Nedovic, amb 15,9 punts, mentre que els també exteriors Waczynski (10) i Mc Callum (9,3) completen el trio d’anotadors. A més, no cal oblidar jugadors com James Augustine (9,2 punts i 6,7 rebots), Carlos Suárez, Jeff Brooks, Dani Díez, Salin, Alberto Díaz o Milosavljevic, entre d’altres. L’equip que entrena Joan Plaza té un balanç de 10 triomfs i 16 derrotes.

El Barça

Svetislav Pesic encara no podrà comptar amb els jugadors que van ser baixa la setmana passada (Sanders, Séraphin, Vezenkov, Hanga), mentre que Marc Garcia, que ja ha rebut l’alta mèdica, es troba en dinàmica de Barça B. Els 11 jugadors que van vèncer a Atenes i Burgos intentaran aconseguir el tercer triomfs seguit a Europa després de les victòries contra l’Estrella Roja i l’Olympiacos en les dues darreres jornades.

Les declaracions

Svetislav Pesic

“No cal motivar els jugadors, ja ho estan. Sabem que l’Unicaja és un equip intens en defensa i en atac, amb contraatac, poden córrer i els tenim molt de respecte”

“Per a nosaltres cada partit és important, en cada partit hem de millorar el nostre joc, els conceptes i el que l’entrenador vol”.

Petteri Koponen

“Serà un partit complicat. L’Unicaja ve de perdre a l’ACB i estaran molt motivats. Ells a casa juguen especialment bé, amb molta energia, molt forts en defensa, i hem d’estar preparats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut