Sito Alonso: “Hem de corregir l’inici de partit”

Sito Alonso: “Hem de corregir l’inici de partit”

El tècnic blaugrana ha destacat que l’equip ha de corregir la sortida a pista al principi del matx, després de la derrota contra l’Anadolu Efes i en la prèvia del Clàssic de Lliga Endesa d’aquest diumenge

El tècnic del Barça Lassa, Sito Alonso, ha destacat en la roda de premsa prèvia al Clàssic de Lliga contra el Reial Madrid que els blaugranes han de millorar en la manera de jugar, “sobretot als primers minuts”. El tècnic barcelonista ha fet referència al partit d’aquest dijous, en què el Barça Lassa va caure al Palau contra l’Anadolu Efes, per tal de fer anàlisi i millorar. “Un equip meu ha de jugar al màxim, al 50% d’intensitat no es pot jugar”, ha afegit l’entrenador blaugrana.

Sito Alonso també s’ha referit al rival dels barcelonistes aquest diumenge a partir de les 18.30 hores, en el duel corresponent a la jornada 8 de la Lliga Endesa: “El Reial Madrid té una plantilla llarga i amb automatismes des de fa anys que li permet afrontar les dificultats en forma de lesions de manera molt més senzilla tàcticament”. El tècnic barcelonista ha afegit que el més important és corregir els errors: “A mi em toca transmetre als jugadors que aquest és un partit especial, però per sobre de tot hem de corregir la manera de jugar als primers minuts”.

Consulta les declaracions més destacades d’Adam Hanga i Pierre Oriola:

Adam Hanga:

“És un partit diferent. Jugar contra el Reial Madrid és diferent i haurem de millorar en la defensa”.

“Espero que tornem a jugar bé, com vam fer setmana passada. Hem de treballar i mantenir el cap”.

“Tinc molta confiança en aquest equip. Hem demostrat que podem ser un equip competitiu”.

Pierre Oriola:

“És un partit especial i diferent, contra el màxim rival i al seu camp amb un ambient que serà complicat. Serà un partit difícil però important per a nosaltres per continuar millorant i perquè ens doni moral”.

“De diumenge en endavant hem de fer les coses que realment fem bé, perquè quan les fem som un conjunt totalment diferent”.

“El Madrid és un equip físic que carrega el rebot i té Felipe Reyes, el millor home d’Europa en rebot ofensiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut