Monbus Obradoiro – FC Barcelona Lassa: Tancar la setmana amb victòria

Monbus Obradoiro – FC Barcelona Lassa: Tancar la setmana amb victòria

Els blaugranes, segons a la Lliga Endesa, busquen el primer triomf de la setmana per mantenir-se a la part alta de la taula (diumenge, 18 h)

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 18 hores i en directe per Movistar Deportes 1 (Dial 55), el Monbus Obradoiro. Els blaugranes, que disputaran el tercer partit de la setmana després d’haver caigut en els dos d’Eurolliga, són conscients de la dificultat i de la importància del matx per a la classificació de la Lliga Regular. Els de Pesic, segons amb un balanç de 16-7, saben que no poden fallar si no volen perdre la segona posició que actualment ocupen.

El rival

Compta amb un equip amb talent i amb molts punts a les mans. El seu màxim anotador és l’escorta Matt Thomas (15,2 punts), però tampoc cal perdre de vista la seva referència interior, l’ucraïnès Artem Pustovyi (10,7 punts i 6,1 rebots). A més, l’equip de Moncho Fernández disposa de jugadors de primer nivell com Bendzius (9,6), Sàbat, Radovic, Pozas, Llovet, Navarro i Simons, entre d’altres. El conjunt gallec té un balanç de 11 triomfs i 12 derrotes i es troba en posició de lluitar per als play-offs.

El Barça

Ha viatjat a Santiago de Compostel·la amb 12 jugadors, entre els quals hi ha Hanga, que torna després de superar una meniscopatia, i també Ante Tomic, que va ser baixa en l’últim partit per un virus estomacal. L’equip de Svetislav Pesic vol continuar sumant els seus duels a la Lliga Endesa per victòries (quatre partits i quatre triomfs), i per aconseguir-ho sap que haurà d’estar concentrat en defensa els 40 minuts.

Les declaracions

Ante Tomic

"Serà un partit complicat, no només per la pista, sinó pel calendari. Portem deu dies molt intensos, amb molts partits, però és el que toca i hem de guanyar".

"Estic millor que divendres. Crec que per al partit estaré molt millor".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut