Heurtel i Séraphin, espectacle i victòria amb França

Heurtel i Séraphin, espectacle i victòria amb França

El base i el pivot van exhibir una gran connexió en el triomf francès contra Lituània. Aquest divendres és el torn de Rice, amb Montenegro, i Koponen, amb Finlàndia

La selecció francesa va disputar aquest dijous contra Lituània el tercer partit amistós abans de l’Eurobasket amb Heurtel i Séraphin com a jugadors destacats. Els dos nous fitxatges del Barça van exhibir una gran connexió i van protagonitzar una de les jugades del matx, amb assistència del base i esmaixada espectacular del pivot.

Heurtel va signar un onze de valoració, amb set punts, quatre rebots i tres assistències en 18 minuts, mentre que Séraphin va fer deu punts, dues assistències i dotze de valoració en els mateixos minuts en un matx que va acabar amb clara victòria francesa (98-77).

Els amistosos de preparació per a l’Eurobasket no s’aturen, i aquest divendres dos blaugranes més tenen un compromís amb la seva selecció. La Montenegro de Rice juga contra Grècia (21 hores), i la Finlàndia de Koponen es veu les cares amb la selecció italiana (20.45 hores).

Qui sí que juga un partit clau és el búlgar Aleksandar Vezenkov. El seu equip disputa demà un nou partit de la fase prèvia de classificació per al Mundial 2019, i si guanya hi tindrà la presència garantida. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut