Herbalife Gran Canària – FC Barcelona Lassa: Semifinal inèdita a Las Palmas

Herbalife Gran Canària – FC Barcelona Lassa: Semifinal inèdita a Las Palmas

Els de Pesic, després d’un triomf molt treballat contra el Baskonia, se les hauran contra un Granca en un bon moment de forma (21.30 h)

El Barça Lassa disputa aquest dissabte, a les 21.30 h i en directe per #0 de Movistar+, la segona semifinal de la Copa del Rei de bàsquet. Serà contra l’amfitrió, que tindrà el suport de gran part del Gran Canària Arena en una semifinal que no s’havia repetit abans. Aquest partit, inèdit, determinarà el segon equip que accedirà a la final de diumenge, a la qual també aspiren el Reial Madrid i l’Iberostar Tenerife (19 h).

El rival

Ha superat els blaugranes aquesta temporada al Palau Blaugrana. El conjunt insular va vèncer per 77-88 un Barça Lassa que també va caure contra l’Herbalife Gran Canària a la final de la Supercopa Endesa 2016. El rival, per tant, és de gran entitat. El seu millor jugador en el partit de quarts de final va ser el pivot Ondrej Balvin. Cal no oblidar tampoc homes de primer nivell com Eriksson, Radicevic, Brussino, DJ Seeley, Mekel, Oliver, Báez, Aguilar i Rabaseda, entre d’altres.

El Barça

Afronta les semifinals de la Copa del Rei després d’haver mostrat un gran nivell en el matx de quarts de final, en què ha tingut un gran desgast físic. Els de Pesic, per tant, hauran de recuperar-se ràpidament per afrontar amb garanties la que serà la 27a semifinal de Copa de la història per al Barça des de la temporada 1983/84.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut