FC Barcelona Lassa - Baskonia: Partit de nivell al Palau

FC Barcelona Lassa - Baskonia: Partit de nivell al Palau

Els de Pesic volen sumar la desena victòria de la temporada a l’Eurolliga en el que serà el penúltim partit dels blaugranes a casa

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21 hores i en directe per Esport 3 i Movistar+, un dels equips més en forma d’Europa, el Baskonia. I és que el conjunt basc, que ha guanyat sis dels últims vuit partits, s’ha situat vuitè a la classificació i es troba en posicions de Play-off amb un balanç de 14-13.

El rival

Els homes que entrena Pedro Martínez tenen en el georgià Tornike Shengelia el seu home més destacat amb 14 punts i 6,7 rebots per partit. A més d’ell, el conjunt basc compta amb jugadors de primer nivell com l’escorta Beaubois (12,3 punts), el base Jayson Granger (9,9 punts i 5,2 assistències) i els també exteriors Janning i Timma (8 punts). A nivell interior, Poirier (7,1 punts i 5 rebots) i Voigtmann (8,3 i 4,3) ocupen amb mestratge la posició de pivot. Finalment, no cal oblidar jugadors com l’exblaugrana Huertas, Diop, Garino, Malmanis o Vildoza.

El Barça

Vol sumar el 10è triomf del curs a l’Eurolliga en el que serà el penúltim partit del curs al Palau Blaugrana en competició europea. Així doncs, els d’Svetislav Pesic tractaran de superar un rival amb el qual s’han enfrontat quatre cops, amb dos triomf per als blaugranes (Lliga Endesa i Copa del Rei) i dos per al conjunt vitorià (Lliga Endesa i Eurolliga).

Les declaracions

Svetislav Pesic

“Si tu vols guanyar i controlar el teu destí durant el partit, els cinc jugadors de pista no poden descansar en defensa. És la meva filosofia”.

“Tinc un gran respecte per al Baskonia, els vam vèncer a la Copa del Rei, però ells s’han aixecat després de la Copa i això és mentalitat d’un gran equip”

“La psicologia és important, però no el més important. El més bàsic és si tu tens qualitats físiques, tàctiques i individuals”.

 

Víctor Claver

“Serà un partit molt dur, ho tenim clar, a la Copa ja va ser un partit molt exigent i ells s’estan jugant molt. Nosaltres volem seguir creixent com a equip”.

“Ells no depenen de cap jugadors, sinó que tots són molt perillosos quan mouen la pilota. Tots poden anotar i hem de fer la millor defensa per poder dominar nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut