Víctor Claver jugarà al FC Barcelona Lassa les pròximes tres temporades

Víctor Claver jugarà al FC Barcelona Lassa les pròximes tres temporades

El jugador valencià arriba procedent del Lokomotiv Kuban rus i és el primer fitxatge del conjunt de Bartzokas

Víctor Claver, fins ara jugador del Lokomotiv Kuban, jugarà al FC Barcelona Lassa de bàsquet les tres pròximes temporades. El FC Barcelona ha arribat a un acord per al traspàs del jugador amb el València Basket, club que en tenia els drets federatius, i els pròxims dies passarà la revisió mèdica preceptiva a Barcelona. 

Explosió a València i salt a l’NBA

Víctor Claver arriba al FC Barcelona Lassa com a primer fitxatge de l'equip de Georgios Bartzokas, també procedent del Lokomotiv Kuban de Rússia. L’aler espanyol, nascut a València el 30 d'agost de fa 27 d'anys,  va començar la seva carrera al Pamesa València, on va estar-s’hi un total de 6 temporades, des del 2006/07 fins al 2011/12. El seu pas per l’equip valencià li va permetre fer el salt a l’NBA el 2012, quan va incorporar-se als Portland Trail Blazers.

Mentre formava part de l’equip valencià, Claver va debutar amb la selecció espanyola, amb la qual ha aconseguit guanyar els Europeus del 2009, el 2011 i el 2015, a més d’una medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres i un bronze a l’Europeu del 2013. Actualment està concentrat amb la selecció espanyola pels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

Retorn a Europa i vincle amb Bartzokas

El 2009 va ser seleccionat en la 22a posició del Draft pels Portland Trail Blazers, equip amb què va disputar un total de 80 partits entre el 2012 i el 2015. Una oferta del Khimki va provocar el retorn a Europa al març del 2015 i, un cop finalitzada la temporada, va unir-se al Lokomotiv Kuban, on va coincidir amb l’actual entrenador blaugrana, Georgios Bartzokas. El curs passat va jugar 31 partits (10,8 punts de mitjana).

Víctor Claver -així com l’actual tècnic blaugrana- es va enfrontar al FC Barcelona en els quarts de final de l’Eurolliga. L’aler valencià, de 2,07 metres, va tenir un paper destacat en aquesta fase disputada davant el Barça Lassa, ja que va jugar una mitjana de 25,4 minuts per partit. El duel més destacat de l’internacional davant els homes de Xavi Pascual va ser el quart partit de l’eliminatòria (17 punts).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut