Tyrese Rice, nou jugador del Barça Lassa de bàsquet

Tyrese Rice, nou jugador del Barça Lassa de bàsquet

El base nord-americà s’incorpora al bàsquet blaugrana per a les dues properes temporades

Tyrese Rice, fins ara jugador del Khimki BC, jugarà al FC Barcelona Lassa de bàsquet les dues pròximes temporades. El FC Barcelona ha arribat a un acord per al traspàs del jugador amb el Khimki BC. Rice, de 29 anys, va néixer a Richmond (EUA), juga a la posició de base i mesura 1.85 m. Rice es converteix en el segon fitxatge de Bartzokas després de la incorporació de Victor Claver.

El passat divendres 22 de juliol el jugador va superar la pertinent revisió mèdica a l'Hospital de Barcelona i va fotografiar-se a la seva nova casa, el Palau Blaugrana, acompanyat en tot moment pel seu fill. Aquest dimarts 26 s'ha formalitzat l'acord que el vincularà al Barça Lassa fins al 30 de juny del 2018.

Tyrese Rice, un campió i MVP

Tot i ser de Virgínia va jugar a la universitat del Boston College (2005-09). D’allà va fer el salt al bàsquet europeu. El Panionios grec (2009-10) i l’Artland alemany (2010-11) van ser els seus primers destins.

A Lituània, amb el Lietuvos Rytas (2011-12), i amb el Bayern de Munic (2012-13) va jugar abans de fer la seva eclosió al Maccabi de Tel Aviv. La temporada 2013/14 es va proclamar campió de l’Eurolliga i va ser MVP de la Final Four. La temporada 2014/15 va fitxar pel Khimki i aquell any va ser campió de l’Eurocup i MVP de la competició i de la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut