fcb.portal.reset.password

Jaka Lakovic deixa el bàsquet professional

A continuació reproduïm les paraules de Jaka Lakovic

“Hola a tots!

Escric aquestes línies per explicar que, després d'una profunda reflexió, ha arribat el moment d'acabar una etapa meravellosa de la meva vida, que m'ho ha donat pràcticament tot.

El bàsquet ha estat i seguirà sent una part important de la meva vida, però ja no com a jugador professional. En aquest camí he conegut moltes persones excepcionals i he trobat valuoses amistats que romandran per sempre.

Em sento un autèntic privilegiat. He tingut l'honor de jugar per a grans clubs i col·lectius, amb els quals m'he identificat al màxim i sempre m'he mostrat igual de compromès, lleial i orgullós dels colors que he defensat.

En aquest sentit vull donar les gràcies a tots els clubs, començant amb el meu primer club, l'Slovan Ljubljana, i després el Krka Novo Mesto, el Panathinaikos, el FC Barcelona, ​​el Galatasaray, l'Avellino, el Gaziantep i també a la selecció eslovena, per als que sempre he jugat amb tota la meva ànima i cor.

Vull donar les gràcies també a tots els meus companys, entrenadors i empleats d'aquests clubs que han estat al meu costat durant aquest viatge. Sense vosaltres no seria ni la persona ni el jugador que sóc avui. Per descomptat, no vull oblidar-me de vosaltres, els meus fidels aficionats i seguidors. M'heu donat suport i animat fins i tot en els moments més difícils. Gràcies! Us trobaré a faltar.

Ara ha arribat el moment de compartir i transferir el meu saber i experiència a les generacions que vénen, que continuaran guanyant per a tots nosaltres. Poques vegades som conscients que tots som un gran equip que necessita un munt de bon esperit, cohesió i alegria per jugar.

Tot el que he aconseguit, per descomptat, no seria possible sense la meva família. M'han donat suport incondicionalment. Sóc conscient del sacrifici i ajuda que m'han prestat, fonamental per recollir els fruits que he obtingut en la meva carrera com a jugador professional de bàsquet. Per mi, de vegades, han hagut de viure la cara fosca del professionalisme i sentir-la també en la seva pròpia pell. Helena, estimada, no puc trobar paraules que puguin mostrar la gratitud que sento.

Tot això m'omple d'orgull i m'ho enduc en aquesta nova etapa de la meva vida. Gràcies de nou a tots els que m'han acompanyat i recolzat en aquests fantàstics i bells vint anys de carrera com a jugador professional del bàsquet.

Ens veiem a la pista.

Jaka Lakovic"

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();