Fenerbahçe Istanbul - FC Barcelona Lassa: Objectiu acabar amb victoria l’Eurolliga

Fenerbahçe Istanbul - FC Barcelona Lassa: Objectiu acabar amb victoria l’Eurolliga

Els blaugranes visiten una de les pistes més complicades de la competició i s’enfrontaran a un equip que s’hi juga molt

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 19.45 hores i en directe per Esport3 i Movistar+, la pista del Fenerbahçe d’Istanbul. Els de Bartzokas, que volen acomiadar-se amb triomf de l’Eurolliga, saben que serà un partit molt exigent, dur i complicat perquè els locals s’hi juguen molt de cara als Playoff de l’Eurolliga. I és que l’equip d’Obradovic pot acabar quart amb avantatge de pista en els quarts, o vuitè si cau contra els blaugranes i es combinen altres resultats. Per tant, els catalans hauran d’estar concentrats els 40 minuts per poder vèncer a la pista turca.

El rival

Combina un equip amb jugadors de molta qualitat i també amb físic. El seu màxim anotador és Bogdan Bogdnovic, amb 13.6 punts i amb un percentatge proper al 40% en triples. El segueixen de ben a prop Ekpe Udoh (12 punts i 7.4 rebots), Bobby Dixon (11.3 punts), Jan Vesely (10.3) i Gigi Datome (9.7). A més, té jugadors amb ofici com Pero Antic i Mahmutoglu, que tenen un gran llançament exterior, o jugadors com Nunnally, Kalinic o Bennett que poden sobresortit en qualsevol moment.

El Barça

Vol acabar amb bon sabor de boca la seva participació a l’Eurolliga i sap que haurà de fer un gran partit per aconseguir el triomf a Istanbul. No podrà comptar amb Brad Oleson, que arrossega molèsties al turmell després de patir un esquinç, i tampoc amb Renfroe, Doellman, Faverani i els lesionats de llarga durada Lawal i Ribas. Els joves Rodions Kurucs i Stefan Peno completen la convocatòria d’un Barça Lassa que en el partit de la primera volta al Palau va caure per tan sols un punt amb l’equip turc (72-73).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut