FC Barcelona Lassa - Unicaja de Màlaga: Partit d’alt nivell per Sant Jordi

FC Barcelona Lassa - Unicaja de Màlaga: Partit d’alt nivell per Sant Jordi

Els de Bartzokas reben aquest diumenge (17 h) l’actual campió de l’Eurocup, un rival directe al tram final de la temporada

El Barça Lassa rep aquest diumenge, dia de Sant Jordi, l’Unicaja de Màlaga al Palau (17 h, #0 de Movistar+). Els de Bartzokas són conscients de la dificultat del partit contra un rival que es troba en línia ascendent i que és el vigent campió de l’Eurocup, la segona competició continental de clubs. L’equip malagueny té el mateix balanç que el Barça Lassa a la Lliga Endesa (18 triomfs i 9 derrotes), i el matx es preveu cabdal per a la classificació final abans de disputar el playoff. El retorn a les pistes de Doellman i Navarro, una de les bones notícies per a l’equip català.

El rival

Compta amb una gran plantilla i es troba en un gran moment de joc. Els homes de Joan Plaza han guanyat en confiança i tenen en l’escorta Nemanja Nedovic, amb 13,3 punts, el seu màxim anotador. Les altres dues grans armes ofensives són el pivot Dejan Musli, amb 12,1 punts i 5,6 rebots, i els també exteriors Jamar Smith, amb 10,5 punts, i Kyle Fogg, amb 9,8 punts. Cal no oblidar tampoc la resta de jugadors d’un equip en què tothom pot aportar: Waczynski, Suárez, Brooks, Dani Díez, Alberto Díaz i Omic, entre d’altres. Per tant, caldrà estar concentrats els 40 minuts per poder superar un conjunt amb talent i ofici.

El Barça

Podrà disposar, si l’entrenador Bartzokas ho creu oportú, de Navarro i Justin Doellman, que es troben a punt. Qui no hi podrà ser encara és Faverani; també continuen fora Ribas i Lawal. El partit d’aquest diumenge és clau per als blaugranes, que al matx de la primera volta van caure per sis punts al Martín Carpena (96-89). Els culers lluitaran també per recuperar el basket-average.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut