FC Barcelona Lassa - CSKA de Moscou: Un clàssic de l’Eurolliga al Palau

FC Barcelona Lassa - CSKA de Moscou: Un clàssic de l’Eurolliga al Palau

Els de Bartzokas reben l’actual campió d’Europa en un matx en què hi ha molt en joc per a tots dos equips

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21 hores i en directe per Esport3 i Movistar+, el CSKA de Moscou, actual segon classificat de l’Eurolliga i actual campió de la competició. El conjunt blaugrana, que encara no podrà comptar amb Navarro i Doellman, vol tornar a vèncer a casa després de dues derrotes seguides i continuar aspirant a les places que donen lloc al play-off de quarts de final.

El rival

És una constel·lació d’estrelles, i a la posició de base i escorta el conjunt rus disposa de dos dels millors jugadors de la competició. Nando De Colo i Milos Teodosic lideren l’equip que entrena el grec Itoudis en anotació i assistències per partit. A més, cal no oblidar jugadors com Higgins, Hines, Kurbanov, Kulagin, Augustine, Vorontsevich, Khryapa, Jackson, Fridzon i Freeland, que poden sobresortir en qualsevol moment gràcies a la seva qualitat. El conjunt rus és el segon classificat, amb un balanç de 17-6, i lluita per acabar primer a la Lliga Regular.

El Barça

Després de vèncer a Milà per 78-83, els de Bartzokas busquen el desè triomf del curs a Europa en un partit en què no podran comptar amb Navarro, Doellman ni tampoc amb els lesionats de llarga durada Ribas i Lawal. Oleson i Perperoglou, que ja van jugar en l’últim partit de la Lliga Endesa a la pista de l’Estudiantes, estaran a disposició de l’entrenador blaugrana. A la primera volta els catalans van caure per 92-76.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut