Els dorsals del Barça Lassa 2016/17, confirmats

Els dorsals del Barça Lassa 2016/17, confirmats

El nord-americà Tyrese Rice lluirà el dorsal 2, mentre que Víctor Claver i Petteri Koponen lluiran el 10 i el 25 respectivament

Els 13 jugadors del primer equip ja tenen dorsal assignat per a la temporada 2016/17. Tan sols les tres cares noves estrenaran número, ja que els jugadors que ja hi eren el curs passat repetiran dorsal. El primer jugador a ser presentat aquesta temporada al Palau serà Tyrese Rice, que lluirà el número 2, mentre que l’altre base de l’equip, Petteri Koponen, durà el dorsal 25 que va lluir l’exblaugrana Erazem Lorbek durant cinc temporades.

Víctor Claver, per la seva banda, ha escollit el dorsal número 10 que ha deixat lliure Àlex Abrines, que el pròxim curs jugarà als Oklahoma City Thunder, equip que s’enfrontarà al Barça Lassa el pròxim 5 d’octubre al Palau Sant Jordi.

La resta de jugadors del primer equip seguirà lluint el número de la temporada passada: Doellman (5), Dorsey (6), Ribas (8), Lawal (9), Navarro (11), Vezenkov (14), Eriksson (20), Oleson (24), Koponen (25), Perperoglou (33), Tomic (44).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut