Claver, Koponen i Oleson visiten l’escola Vedruna Gràcia

Claver, Koponen i Oleson visiten l’escola Vedruna Gràcia

Els tres jugadors del Barça Lassa han realitzat diverses activitats al costat dels més petits de l’escola

Víctor Claver, Petteri Koponen i Brad Oleson han visitat aquest divendres l’escola Vedruna-Gràcia de Barcelona i han compartit, per espai d’una hora, diverses activitats amb els més petits de l’escola, molts dels quals han aconseguit samarretes dels Barça Rookies.

A partir de les 16 hores els tres jugadors del primer equip de bàsquet han participat en diferents partits de cinc contra cinc, en què Claver, Oleson i Koponen eren els comodins per a qui atacava en aquell moment. A més, també s’han fet diferents estacions d’atac 2 contra 1, en què els blaugranes eren els defensors, i una estació de llançaments a cistella. Finalment, el circuit d’habilitats i passada amb Claver, Koponen i Oleson ha tancat la primera part de l’activitat.

Doble o res d’Oleson

Una altra de les activitats ha consistit a fer una cistella impossible. Claver i Koponen ho han intentat... però ha estat Brad Oleson qui ha aconseguit encistellar des d’un balcó. I ho ha fet per partida doble, cosa que ha provocat els aplaudiments de tots els nens i nenes presents.

L’activitat al Vedruna-Gràcia ha finalitzat amb diferents fotografies de família, així com amb els autògrafs dels jugadors per a tots els participants i el regal de tres pilotes signades per a l’escola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut