Claver: “Hem de seguir confiant en nosaltres fins a final de temporada”

Claver: “Hem de seguir confiant en nosaltres fins a final de temporada”

El valencià del FCB Lassa declara que tenir només un partit a la setmana els permetrà tenir més temps per recuperar-se i preparar el proper matx

Tot i que matemàticament el FCB Lassa està eliminat de l’Eurolliga, el conjunt blaugrana té una cita dijous a les 19:45h davant el Fenerbahçe. El jugador del Barça Lassa, Victor Claver, ha fet un anàlisis a Barça TV sobre com està l’equip: “Està sent una temporada difícil i està clar que l’Eurolliga no ens ha anat bé i no hem pogut classificar-nos per als playoffs que era el nostre objectiu”. L’aler ha afegit: “En els últims partits, s’ha vist que no pressionàvem i que, en comptes de pensar en el resultat, ens fixàvem en com havíem de fer les coses”. A més, sobre la Lliga Endesa ha emfatitzat: “Tot i haver caigut en alguns partits que no hauríem, tot està força igualat perquè seguim entre els sis primers i hem de seguir confiant en nosaltres fins al final de la temporada”.  

Claver també s’ha volgut pronunciar sobre què significa passar a tenir només un partit entre setmana i ha remarcat: “Això ens permetrà tenir més temps per recuperar-nos i preparar-nos per fer front al proper rival, ja que l’ACB també ens ha passat factura perquè al cap de dos dies tornàvem a tenir un altre partit”.

D’altra banda, sobre la seva lesió a l’escafoide de la mà esquerra que va patir durant el novembre a la pista del Maccabi Tel Aviv, Claver ha manifestat: “En un principi, quan em van dir que segurament també m’havien d’operar, no m’ho vaig creure, perquè feia res que Pau Ribas havia estat intervingut per la ruptura completa del tendó d’Aquil·les esquerre”.  A més, l’aler ha assegurat: “En el moment de la caiguda vaig seguir jugant perquè fins que no vam anar al descans no m’ho vaig notar”.

L’aler també ha valorat la situació del tècnic del Barça Lassa, Georgios Bartzokas, i ha confessat que el grec “ho està passant malament, perquè, per ell, venir a un club gran com el Barça era una oportunitat i tenia ganes de fer-ho bé, però les coses no han sortit com volia o tenia planejat al principi”. A més, el valencià també ha volgut ressaltar el que suposava per ell venir al Barça: “Per mi també era un repte perquè significava que jugar en un club tan gran aquest has de poder fer les coses bé”. I ha conclòs: “Està clar que des del primer dia no és fàcil i que hi ha d’haver-hi un progrés, però vaig venir amb totes les ganes per fer una bona temporada però ens està pesant a tots bastant”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut