fcb.portal.reset.password

Bartzokas, en el darrer partit contra el Múrcia al Palau | VÍCTOR SALGADO - FCB

El tècnic del Barça Lassa, Georgios Bartzokas, ha declarat, en la prèvia del duel de l’Eurolliga contra l’Unics Kazan, que “tot i que és una situació difícil, sortirem a competir al màxim per intentar guanyar tants partits com sigui possible”.

Pel que fa als jugadors lesionats, el tècnic ha assegurat: “Cap dels lesionats està recuperat. Navarro només porta un parell d’entrenaments i necessita més rodatge, i Doellman igual”. “Nosaltres treballem per donar suport als jugadors en una situació difícil, som professionals i sabem que la pressió és normal”, ha afegit.

Seguint amb el tema de les lesions, Bartzokas ha comentat: “Tots els equips de l’Eurolliga estan tenint problemes amb les lesions”. A més, ha afegit: “No només per la competició europea, sinó també per la pressió i la dificultat de les lligues locals, com és el cas de la nostra. No hi ha temps de descans perquè la Lliga també és molt forta, i és una nova situació que està vivint el bàsquet europeu”.

Oleson: “No podem canviar el passat però sí aprendre d’ell”

Brad Oleson també ha destacat en roda de premsa: “hem de ser positius i seguir treballant, el triomf contra el Múrcia ens va donar força. No podem canviar el passat, però sí que podem aprendre d’ell”.  El nord-americà ha afegit que “tot i que estem en una situació atípica, ens queden sis finals i intentarem guanyar-les, és un gran repte”. “Tots els partits són una bona oportunitat per canviar la dinàmica i refer-nos”, ha conclòs. 

Tornar a dalt