fcb.portal.reset.password

El letó Rodions Kurucs, jugador del Barça Lassa B, va fer el seu debut amb el primer equip en un partit de màxima exigència. Va disputar un total de 3 minuts i 20 segons i va anotar una cistella de bella factura, una penetració cap a cistella en què va haver de sortejar diversos defensors. De 19 anys i 2’04, Kurucs és un dels jugadors amb projecció que hi ha al filial i que en els últims mesos, després de superar una lesió a l’inici de curs, ha entrenat habitualment sota les ordres de Georgios Bartzokas fent dobles sessions d’entrenament juntament amb els seus companys Peno i Aleix Font.

“Un somni fet realitat”

“Ha estat una sensació increïble poder debutar amb el primer equip. Em van trucar quan estava amb el segon equip –a Burgos- i vaig pensar que podria arribar a jugar. L’entrenador Bartzokas em va dir: “Estigues preparat per jugar i fer tot el que puguis per ajudar l’equip”. Ha estat un somni fet realitat i, a més, he anotat els meus primers punts a l’Eurolliga. He estat esperant aquest moment molt de temps”, comentava Kurucs després del partit davant dels mitjans informatius.

Kurucs, un jugador amb molta presència física i capaç de jugar de fora a dins i amb bons percentatges des del triple, ha disputat aquest curs un total de 21 partits sota les ordres d’Alfred Julbe amb el Barça Lassa B, a la LEB Or, amb una mitjana de 9.5 punts en 22 minuts de joc.

Tornar a dalt