Xavi Pascual: “Hem estat sòlids els 40 minuts”

Xavi Pascual: “Hem estat sòlids els 40 minuts”

El tècnic blaugrana ha destacat la feina defensiva de l’equip i ha advertit de la dificultat dels quarts de final contra el Lokomotiv Kuban

L’entrenador del Barça Lassa de bàsquet, Xavi Pascual, ha valorat la victòria al Zalgirio Arena i la conseqüent classificació per als quarts de final de l’Eurolliga. En primer lloc, el tècnic blaugrana ha destacat la feina defensiva de l’equip durant tot el partit: “Hem estat molt sòlids durant els 40 minuts”. Ha estat un partit neguitós pel que hi havia en joc. “A la primera part hem estat molt nerviosos i ens hem precipitat”, ha reconegut Pascual, que ha assegurat a continuació que “el descans ha anat bé per calmar-nos i fer-ho millor a la segona meitat”.

El partit ha tingut dos noms propis sobre el parquet: Joey Dorsey i Pau Ribas. El pivot, poderós sota les dues anelles, ha acabat el partit amb 12 punts i 13 rebots, per a una valoració de 25. “Ho ha fet tot bé excepte el tir lliure. És molt vistós, però la resta ho ha fet tot bé. Treballem per millorar-ho, ara ja és una qüestió psicològica”, ha reconegut el tècnic. Per la seva banda, Ribas ha tornat a les pistes tres setmanes després amb un 4 de 4 en triples que ha estat clau per al desenllaç del matx.

Xavi Pascual ha afirmat que “ha estat un partit de molt contacte” i que “els àrbitres així ho han permès”. Un cop superat un Top16 de màxima dificultat, el Barça Lassa afronta els quarts de final amb el factor pista en contra. El rival serà el Lokomotiv Kuban. Abans de conèixer el següent escull, el tècnic blaugrana ja advertia de la seva dificultat: “Potser no és una pista tan calenta com la de Panathinaikos, però serà un rival molt dur”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut