Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "Estem contents per com van les coses"

Malgrat tot, el tècnic blaugrana reconeix que tenen molt marge de millora i coses a corregir

El Barça Lassa segueix amb la seva bona ratxa i ja acumula sis victòries de manera consecutiva (tres d'Eurolliga i tres de lliga Endesa) des de la derrota a Turquia davant el Karsiyaka. La d'ahir va ser un triomf treballat en una pista especialment difícil, com va reconèixer Xavi Pascual després de l'enfrontament: "Estem contents amb la victòria. Vull felicitar el públic del Zalgiris per crear una atmosfera genial per jugar a bàsquet. Sabíem que avui seria difícil, ells estan jugant molt bé i així ha estat; el partit ha respost a aquesta expectativa ".

Tot i la victòria, el tècnic blaugrana no es conforma: "L'equip té molt marge de millora i coses a corregir, però de moment estem contents per com van les coses". A més, Pascual s'ha felicitat pel nivell defensiu mostrat per l'equip, de menys a més durant el partit: "Al principi ens ha costat agafar el ritme defensiu. Progressivament ho hem anat millorant i hem arribat al millor punt a l'inici del tercer quart, quan hem agafat un avantatge important al marcador que ens ha servit per mantenir-lo en el desenvolupament del partit".

A més de Xavi Pascual, Carlos Arroyo i Pau Ribas també van fer declaracions després del partit:

Carlos Arroyo

"La victòria ha estat fruit de la feina del col·lectiu i de tenir paciència ofensivament a la segona part. Hem pogut concentrar-nos i hem executat quan havíem d'executar. A més, hem rebotejat en els moments importants".

"Ofensivament hem jugat bé en col·lectiu. Esperem seguir jugant així".

"Guanyar aquí mai és fàcil, el Zalgiris està jugant molt bé a l'Eurolliga. És una victòria molt important per a nosaltres i seguim millorant com a grup".

Pau Ribas

"Crec que és una victòria important, molt treballada durant 40 minuts".

"Ells a casa tenen ratxes de joc que et poden fer molt de mal. Sabíem que controlant aquestes ratxes tindríem moltes més opcions".

"Els seus parcials els hem parat bé i hem portat el ritme tota l'estona".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut