Més líders de la Lliga Endesa!

Més líders de la Lliga Endesa!

El Barça Lassa encadena nou victòries consecutives a la Lliga Endesa i es consolida com a líder en solitari de la competició

Un cop finalitzada la 26a jornada de la Lliga Endesa, el conjunt blaugrana ha ampliat el seu avantatge al capdavant de la classificació. Els de Xavi Pascual es van imposar aquest diumenge a l’ICL Manresa (84-57) i van veure com el València Basket, el seu més immediat perseguidor, perdia el seu compromís davant el Baloncesto Sevilla (82-92). Així doncs, el Barça Lassa té ara un marge de dues victòries respecte a l’equip taronja.

Els blaugranes han estat capaços d’encadenar nou victòries consecutives a la Lliga Endesa i s’han consolidat en aquesta posició de privilegi. En canvi, equips com el València Basket, el Reial Madrid i el Laboral Kutxa Baskonia han perdut alguns dels seus darrers compromisos (els vitorians, per exemple, han caigut en les darreres quatre jornades). Els de Xavi Pascual només han perdut dos dels primers 26 partits de la fase regular (tots dos a la pròrroga) i mantenen una trajectòria molt regular.

Cal recordar que el campió de la fase regular té avantatge de pista en tots els creuaments del play-off pel títol de Lliga. Un nou objectiu per al Barça Lassa de cara a les últimes vuit jornades. El repte no està exempt de dificultat, ja que els blaugranes s’hauran d’enfrontar a diversos equips que ara mateix ocupen posicions de play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut