FC Barcelona Lassa – CAI Saragossa: Llums, càmera, acció… i a jugar

FC Barcelona Lassa – CAI Saragossa: Llums, càmera, acció… i a jugar

El conjunt aragonès, un clàssic del bàsquet estatal, és el primer rival dels blaugranes a la Lliga Endesa

El flamant campió de la Supercopa Endesa, el FC Barcelona Lassa, s’estrena a la Lliga ACB aquest diumenge (19.30 hores, Movistar +) davant el CAI Saragossa en el darrer partit de la primera jornada de la Lliga 2015/16.

Els blaugranes arriben en un bon moment, després d’haver-se proclamat campions de la Lliga Catalana, superant el Morabanc Andorra a la final jugada a Granollers (65-68), i també després d’haver guanyat recentment la Supercopa Endesa davant l’Unicaja a Màlaga (62-80).

L’equip, doncs, arriba amb una bona dosi de confiança a aquesta estrena davant el seu públic al Palau. Cal recordar que, a més, minuts abans de la disputa d’aquest primer partit dels homes de Pascual a la Lliga Endesa els jugadors barcelonistes oferiran els dos títols recents a l’afició.

Amb la baixa confirmada de Samardo Samuels, que segueix amb el seu procés de recuperació de la lesió a la mà dreta, Pascual podrà disposar de tots els seus jugadors, malgrat que minuts abans del matx haurà d’anunciar quina és la convocatòria dels dotze que seran inscrits en acta.

El rival

L’equip que entrena Joaquin Ruiz Lorente presenta les mateixes novetats que el FC Barcelona Lassa aquesta temporada, és a dir, set jugadors nous. El més veterà de la plantilla, pel que fa a temporades al club, és l’exverd-i-negre Henk Norel, que ja duu quatre temporades a l’equip, seguit d’un altre exPenya, Pere Tomàs, que ja en porta tres.

Entre les novetats destaca un dels nous directors de joc, Tomás Bellas, que arriba a Saragossa després d’una reeixida etapa a les files de l’Herbalife Gran Canària. També cal posar en relleu el tirador nord-americà Drake Diener, que fa poc va participar al concurs de triples a la Supercopa i que ha jugat els vuit darrers anys a Itàlia. Va ser campió de la Lega amb el Siena (2007/08), amb el Sassari (2013/14), i subcampió amb el Reggio Emilia la temporada passada.

Qui ha tornat després d’una bona temporada cedit al Manresa ha estat el neozelandès Isaac Fotsu, un robust pivot de 2,03 m i tan sols 21 anys amb un notable futur per endavant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut