El Barça Lassa assoleix diversos rècords

El Barça Lassa assoleix diversos rècords

Els homes de Xavi Pascual van batre diversos rècords en el partit d’aquest dijous davant el Montakit Fuenlabrada

La victòria del Barça Lassa en el primer partit de play-off de la Lliga Endesa davant el Montakit Fuenlabrada va ser incontestable. La gran actuació dels blaugranes els va servir per situar l’1-0. Un resultat que els serveix per afrontar amb avantatge el partit d’aquest diumenge a Madrid (19.30 hores) en aquesta sèrie al millor de tres enfrontaments.

El partit d’aquest dijous també va servir per batre diversos rècords que passen a formar de la història d’aquesta competició:

  • La diferència de 34 punts (99-65) suposa la segona victòria més àmplia en un partit de play-off dels últims 15 anys. El rècord el posseeix el València Basket, amb +38 davant el CAI Saragossa l’any 2013. Alhora, suposa el sisè triomf més ampli del Barça en el play-off, i el rècord se situa en +55.
  • La valoració total de 139 aconseguida pel Barça Lassa suposa la tercera millor marca de la història. Les dues millors també són del Barça, concretament l’any 2001 davant el Valladolid amb 155 i 140 respectivament.  
  • Els 99 punts anotats pel conjunt de Xavi Pascual suposen una nova fita per al Barça Lassa. Des de l’any 2003 que els blaugranes no ho aconseguien, i la darrera ocasió va ser davant l’Estudiantes. La millor anotació en aquests darrers tretze anys eren 98 punts en la final del 2014.
  • Les 29 assistències repartides pels jugadors del Barça Lassa suposen un nou rècord en el play-off de la Lliga Endesa. L’anterior fita estava en mans dels blaugranes (28) fa 6 anys davant l’Herbalife Gran Canària.
  • Les 9 assistències de Tomas Satoransky igualen el rècord d’un jugador blaugrana en un play-off. D’aquesta manera, el base txec iguala Hertas, Navarro, Lakovic i Esteller.
  • Amb la victòria d’aquest dijous, el Barça es manté invicte en els duels disputats al Palau Blaugrana contra el Montakit Fuenlabrada (19-0). Els madrilenys no han guanyat cap partit a la pista blaugrana des de la temporada 1996/97.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut