Cal guanyar per seguir líders

Cal guanyar per seguir líders

El Barça Lassa visita aquest diumenge la pista del RETAbet.es GBC amb l’objectiu de consolidar-se al capdavant de la Lliga Endesa (12.30 hores)

El RETAbet.es GBC, cuer, i el Barça Lassa, líder en solitari de la Lliga Endesa, protagonitzaran aquest diumenge un duel, a priori, desigual. No obstant, tot i la diferència a la classificació, el conjunt blaugrana té els cinc sentits posats en un partit que exigirà un nou esforç als de Xavi Pascual. Els blaugranes no es refien d’un conjunt necessitat de triomfs i que compta amb jugadors amb experiència, com David Doblas, Txemi Urtasun, Pedro Llompart, Jordi Grimau o Marcus Landry.

El Barça Lassa busca encadenar a Sant Sebastià la novena victòria consecutiva a la Lliga Endesa lluny del Palau, un triomf que permetria consolidar-se al capdavant de la taula. Xavi Pascual, qui aquest diumenge dirigirà el seu partit número 350 a l’ACB, no podrà comptar amb Lawal, Ribas i Navarro, lesionats, ni amb Dorsey, que no està inscrit per disputar la Lliga Endesa.

Perperoglou: “Hem de començar forts des de l’inici”

“És l'últim classificat però a l'ACB pots perdre contra qualsevol rival si no estàs prou concentrat. Ells han tingut una setmana sencera per preparar aquest partit i jugar com a visitant sempre és més perillós. Hem de començar forts des de l'inici i no permetre que agafin confiança”, ha assegurat aquest dissabte Stratos Perperoglou, un dels jugadors més en forma de l’equip blaugrana. “Hem de guanyar el duel d'aquest diumenge. Ja hi haurà temps per pensar en el Brose Baskets. Ara només pensem en guanyar al GBC. Som el Barça i volem guanyar tots els partits. Sempre hi ha errors i cal millorar detalls per jugar millor”, ha afegit el jove Moussa Diagne.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut