fcb.portal.reset.password

Satoransky, amb els mitjans locals a la seva arribada a Polònia / FCB

Arroyo, atenent els mitjans a la seva arribada a Polònia / FCB

Zielona Gora és una petita localitat de poc més de 100.000 habitants que viu amb una certa expectació la visita d’un FC Barcelona Lassa que dijous hi jugarà un partit de l’Eurolliga.

A la seva arribada al petit aeroport local, una quinzena de mitjans han rebut l’equip blaugrana. Han pogut xerrar amb jugadors com Samuels, Arroyo o Satoransky, que, en nom de tot l’equip, han rebut obsequis de part de les autoritats locals. La situació geogràfica d’aquesta localitat polonesa, molt propera a Txèquia, d’on és originari el base blaugrana, ha fet que fos el jugador triat per la premsa local.

Els nens, amb Pascual

També hi ha hagut una visita d’un nodrit grup de nenes i nens que volien conèixer els seus ídols i fer-se una fotografia amb Xavi Pascual, el tècnic del FC Barcelona Lassa. La canalla, contenta amb els gestos dels jugadors blaugrana, ha corejat els seus noms mentre anaven pujant a l’autocar que gairebé 40 minuts després els ha dut cap a l’hotel on l’equip està concentrat.

Menys fred de l’esperat

El Barça Lassa ha aterrat a dos quarts de dues de la tarda, aproximadament, amb una temperatura de 2 graus Celsius positius. Malgrat que queia aigua neu, alguna escletxa de sol ha fet més portable un fred que s’esperava molt pitjor ateses les previsions meteorològiques.

Tornar a dalt