Ante Tomic: “Jugar contra el Madrid sempre és especial i més en una final”

Ante Tomic: “Jugar contra el Madrid sempre és especial i més en una final”

“No conec molts equips que hagin arribat a 10 finals consecutives a la Lliga i això és molt important pel Club”, ha assenyalat el jugador del Barça Lassa de bàsquet a l’Hora B de Barça TV

El jugador del Barça Lassa de bàsquet, Ante Tomic, ha analitzat la final de la Lliga ACB contra el Reial Madrid al programa ‘Hora B’ de Barça TV. El croat ha destacat que “jugar contra el Madrid sempre és especial i més en una final”. “Aquests partits tothom sempre vol jugar-los”. ”Hem d’aprendre de les victòries contra ells aquest any perquè sabem que podem jugar bé contra ells”, ha expressat Tomic. Els de Xavi Pascual afrontaran contra el conjunt blanc la seva desena final consecutiva a la Lliga ACB. Un fet que per a Tomic “és molt important pel Club perquè no conec molts equips” que ho hagin fet.

El pivot blaugrana jugarà la seva cinquena final a la Lliga de la seva carrera, quatre amb el FC Barcelona i una amb el Reial Madrid: “Només he guanyat una i vull canviar aquest balanç”. Tomic també ha estat qüestionat per com arriba l’equip en la cita més important de la temporada: “Hem jugat sis partits, dos contra el Fuenlabrada i quatre contra el Laboral Kutxa i en tots ells hem demostrat un bon nivell”. I ha afegit: “Si guanyem els tres partits a casa serem campions, així de simple. Necessitem l’ajuda del públic amb un Palau ple com sempre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut