fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, durant un partit / FOTO: ARXIU FCB

Xavi Pascual ha valorat molt positivament l’aportació de tota la gent que ha omplert el Palau Blaugrana en el triomf contra el Reial Madrid. Un cop acabat el partit, el tècnic ha assegurat que “la victòria és del nostre públic i per al nostre públic”. “El Palau ens ha ajudat a tenir forces quan no en teníem”, ha continuat, admetent que l’ambient d’aquest diumenge ha estat el de les grans ocasions.

Sobre el partit, Pascual ha explicat que l’equip ha fet “un primer temps perfecte”, en què ha anotat 47 punts. En el segon, en canvi, ha reconegut que faltaven forces, especialment per les nombroses baixes que pateix l’equip. En qualsevol cas, també ha tret conclusions positives de totes aquestes absències: “Estem passant una etapa no fàcil per les baixes i l'estem passant correctament”.

Per acabar, l’entrenador ha volgut recordar que s’ha sumat una única victòria. Però una de molt important: “La victòria és relativa, però la derrota acostuma a fer molt de mal. Nosaltres volem quedar primers de la fase regular”.

Tornar a dalt