Unicaja – FC Barcelona: La segona plaça, en joc

Unicaja – FC Barcelona: La segona plaça, en joc

Les quatre darreres victòries blaugrana, sumades a les quatre derrotes consecutives del rival, fan que, en cas de victòria, els de Xavi Pascual puguin superar els andalusos

Partit clau el que aquest diumenge jugarà el FC Barcelona al Martín Carpena (12.30 hores, Teledeporte i Esport3). Després de quatre victòries consecutives, els de Xavi Pascual tenen a les seves mans la possibilitat d’assolir la segona plaça de la classificació. L’únic resultat possible, però, és la victòria contra l’Unicaja de Màlaga, un rival que, fins no fa gaire, lluitava per ser líder. Els mals resultats del rival durant les últimes jornades de la Lliga Endesa, però, han tornat a esperançar els de Xavi Pascual, que ja van vèncer els de Joan Plaza al Palau Blaugrana en un partit espectacular i d’autèntic alt voltatge (114-110) amb un triple d’Abrines sobre la botzina que va força la pròrroga.

Davant d’aquesta oportunitat, els jugadors ho tenen clar. Tibor Pleiss, que només es troba a un enfrontament dels 100 partits a la Lliga Endesa, s’ha mostrat confiant i ha assegurat que “l’objectiu és aconseguir la segona posició i això passa per vèncer el Màlaga”. A més, ha afegit: “Tot és possible. Estem preparats per assolir-ho, perquè penso que hi anem amb positivisme i que ho donarem tot”.

El rival

Els malaguenys tenen un balanç favorable com a local, amb 15 triomfs i només una derrota aquesta temporada, però arriben a aquest partit en un mal moment després de quatre derrotes consecutives. Uns resultats que han apartat l’equip andalús del liderat i han atorgat al Barça la possibilitat de reduir diferències amb el seu rival, fins al punt de dependre d’ell mateix per superar-lo. Malgrat tot, Pleiss no se’n refia en absolut: “Serà molt difícil guanyar a Màlaga perquè tenen un equip molt fort i molt competitiu”.

Els de Xavi Pascual hauran de vigilar Jayson Granger, que, amb 13,6 punts de valoració de mitjana, és el jugador més ben valorat dels de Joan Plaza. Carlos Suárez i Ryan Toolson són altres dels noms propis d’un equip capitanejat per l’exblaugrana Fran Vázquez.

En aquests moments els del Martín Carpena ocupen la segona posició de la classificació amb un balanç de 24-8, pel 23-9 del FC Barcelona. Això significa que, si els de Xavi Pascual aconsegueixen la victòria, superaran l’Unicaja gràcies al ‘basket-average’ quan només mancarà un partit per finalitzar la fase regular.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut