Reial Madrid – FC Barcelona: Segona oportunitat al Palacio

Reial Madrid – FC Barcelona: Segona oportunitat al Palacio

Els blaugranes necessiten el triomf, després de la derrota en el primer partit, per tornar a Barcelona amb el factor pista a favor (12.30 h, TVE i Esport3) El capità Juan Carlos Navarro, amb una punxada a la fàscia del peu dret, és dubte per al partit

Segon partit de la sèrie final i segona oportunitat per al Barça de Xavi Pascual. I és que els catalans, que van caure per un ajustat 78-72 en el primer matx, saben que el triomf és absolutament necessari per tornar a Barcelona amb un 1-1 a l’eliminatòria i, com la temporada passada, poder rematar al Palau. Si bé és cert que l’estadística juga en contra, aquesta hi és per trencar-se. Una bona oportunitat per fer-ho es donarà aquest diumenge a les 12.30 hores al Palacio de los Deportes de la Comunitat de Madrid.

El rival

Les fortaleses de l’equip blanc són conegudes, i en el primer partit va ser Rudy Fernández, amb 17 punts, el jugador més incisiu. També van ser importants Reyes, Rodríguez i Ayón, tots per sobre dels deu punts. Per tant, el conjunt de Pablo Laso pot fer mal al Barça en diversos aspectes del joc i, a més, pot treure avantatge en diverses accions. Els blancs, per exemple, van llançar més tirs lliures (16 per 8) que els de Pascual.

El Barça

Amb el dubte de Navarro, que pateix una punxada a la fàscia plantar del peu dret, els de Pascual busquen empatar la sèrie i poder tenir l’oportunitat de decidir al Palau. Per aconseguir la Lliga Endesa és imprescindible vèncer a Madrid, i aquest diumenge els catalans no poden deixar passar l’oportunitat. “Hem de millorar els nostres errors, veient les coses positives, però treballant des dels errors”, va comentar el tècnic blaugrana després dels primers 40 minuts.

Aquest diumenge, a les 12.30 hores i en directe per La1, Esport 3 i Orange Arena, segon assalt de la final amb un Barça amb fam de victòria i de títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut